Premie

Privacyverklaring

Dit privacybeleid is opgesteld door Premie Loket.

En is tevens te raadplegen op onze website: www.premieloket.be.

Premie Loket, een handelsnaam van Mijn Subsidie B.V.,

Gevestigd op Ampèrestraat 21 b

3861 NC Nijkerk

Nederland,

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Bij Premie Loket begrijpen we hoe belangrijk de privacy van onze klanten is en daarom nemen we de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen, hoe wij deze opslaan, hoe we deze gebruiken en hoe u deze kan verwijderen of kan laten wijzigen.

De privacyverklaring is voor het laatste gewijzigd op 12-Mei 2024. Premie Loket is bevoegd om deze policy ten alle tijden te wijzigen. Als klant wordt u verwacht de verklaring regelmatig te lezen. Mocht u het niet eens zijn met deze veranderingen dan kunt u altijd contact opnemen via de contactgegevens onderaan deze verklaring.

Contact gegevens

www.premieloket.be

Fornheselaan 202, 074

3734 GE Den Dolder

Nederland,

+31850022358

info@premieloket.be

Verzamelen van gegevens

Premie Loket verzamelt alleen persoonsgegevens die nodig zijn om onze diensten aan onze klanten te kunnen leveren. Dit kan onder andere gaan om naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum, geslacht, nationaliteit, BSN-nummer en andere gegevens die relevant zijn voor onze dienstverlening. Deze gegevens worden verzameld via onze website of per contact via e-mail.

Gebruik van gegevens

Wij gebruiken de verzamelde persoonsgegevens voor het leveren van onze diensten. Zo kunnen we bijvoorbeeld contact met u opnemen om u te informeren over nieuwe subsidiemogelijkheden, of om u te helpen bij het invullen van een subsidieaanvraag. Daarnaast analyseert Premie Loket uw gedrag op onze website om deze te optimaliseren en om inzicht te krijgen in het gebruik van onze diensten. We maken hiervoor gebruik van Google Analytics. De informatie die we hiermee verzamelen, wordt geanonimiseerd en is niet herleidbaar tot individuele personen.

Delen van uw persoonsgegevens

Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit nodig is voor het uitvoeren van onze diensten of wanneer we hier wettelijk toe verplicht zijn. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om uw persoonsgegevens te delen met een subsidieverstrekker om een subsidieaanvraag in te dienen.

Beveiliging van uw gegevens

Premie Loket  neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@premieloket.be.

Wijzigen of verwijderen van de gegevens

Als klant is het altijd mogelijk de door u verstrekte gegevens in te zien, te wijzigen en/of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via het contactformulier of contact op te nemen met het email adres: info@premieloket.be. Als klant is het ook altijd mogelijk navraag en inzicht te verkrijgen in de door ons opgeslagen gegevens.